ANDRE BØRNS VILDE HISTORIER

tilbage

Mathias og stærke Søren
af Robel og Thomas

En vild historie.

Der var en morgen da jeg Mathias skulle i skole men på vejen der hen mødte jeg stærke Søren, som tit driller mig. \"Heey du der Mathias i de små gemacher\" sagde Søren. \"Ja Søren\" sagde jeg \"hvad vil d u?\" Nå jeg vil bare gerne give lille Mathias, en omgang bukse-vand kl. 15.00 i morgen så du har bare at være der\" sagde Søren \"ooo okkkkayy\". Sagde Mathias. Mathias går ind til timen han gyser over tanken og er meget bange Mathias over-vejer at spille syg i morgen.Men det går nok ikke når mor skal til Stockholm og far skal til lolland på confference han arbejder for et firma der hedder Azendra og mor er stewardesse. eller måske skal han flygte. Men det bliver afbrudt midt i at hr.Olsen spørge hvad er 5254+5478 Mathias tænker sig om han rødmer han svarer \"øøør det er vel højere end 2 og mindre end 20,000\" \"ja svarer hr.larsen det er det vel men jeg finder mig ikke i at eleverne taler sådan til mig oooooooop på kontoret med det samme Mathias\" \"jamen jame\" \" ikke no!
get jamen på vejen møder han Søren med sine venner han siger \" husk nu i morgen præcis kl.15.00\". Hr.Larsen hiver i mig og siger \"du skal tie stille\". Pludselig hører jeg snakken det er mor og far hr.Larsen har åbenbart ringet til dem \"kom så Mathias siger mor vi går hjem og vi har talt med hr.Larsen om din opførseldu burde skamme dig\". Mathias tænker bare aj det var jo bare et svar helt ærligt.Nu er det nat og Mathias har ondt i maven p.g.a det med Søren pludselig falder Mathias hurtigt i Søvn. ZZZZZzzzz. Næste morgen hører han mor og far gå ud af døren jeg går ud og kigger i stuen om de er gået det er de Mathias har helt glemt Søren men pludseligkommer han i tanke om Søren han vil ikke i skole men han tænker med det samme at han bare kan flytte hjemmefra men alligevel det vil jo være syndt at vis de vil savne mig men alligevel det hjælper jo så jeg ikke får buksevand men så falder han i søvn. ZZZzzzZZzz. Pludselig vågner Mathias af en klokke klar ringning fra bornhol!
mer uret klokken er 15.00 det er ikke godt han beslutter sig for at han skal flygte til et andet land eller sådan noget han finder en masse ting og en mobil. Han går et to tre fire skridt så stopper han og kigger bagud og snøfter lidt han løber i det højeste tempo han løber langt forbi skolen for at ikke at blive set af Søren.Heldigvis bliver han ikke set.Han havner i København der er en masse menesker han spørger om vej til Kastrup lufthavn det er en mand der svarer \"øømm det ligger i nærheden af Amager og hvor er det sår du skal bare tage bussen nr.28 til nøre port den stopper lige her henne \"er der mere\" \"ja det er der faktisk der fra tager du Metroen til VestAmager og der fra tager toget videre til kastrup\".\" Okay\" Mathias tager 28 som manden sagde bussemanden spørger om jeg har en billet men så kommer der en dame som siger \" han er min dreng\" \"okay\"siger bussemanden inde i bussen taler Mathias med damen hun spørger om hvor jeg skal hen Mathias svarer \" jeg s!
kal til det land hvor man laver Coca cola \" fordi det var det eneste han vidste om landet hun siger \" det bliver vel nok sjovt\" \"øø ja det bliver det vel \" svarer Mathias men nu skal hun af og det skal Mathias også han går ind i metroen pludselig kommer der en mand ind og siger \"dette er en kabring lig jer ned på gulvet alle sammen Mathias ser en baby der græder højlydt hele tiden han kommer i tanke om sin mor og far han græder han kommer i tanke om sin mobil men først kigger han ud der er ikke en sjæl så råber ham der der kabrer det hele \"lig dig så ned\"Mathias ligger sig ned igen han prøver på at huske nummeret til politiet pludselig køre Metroen Mathias taber telefonen og kabren tager telefonen han siger \" når så man prøver at anmelde det til politiet var svar mig hvem var det\" \"det var mig svarer Mathias men pludselig genkender han stemmen det er inspektøren,s Mathias siger \"hr.inspektør er det dem\" Mathias er det dig \"ja\" hvofor gør du det her min kone e!
r gået og hun har taget børnene med sig. inspektøren sætter sig ned og græder pludselig kommer politiet de tager inspektøren på politi stationen og anholder ham pludselig sover Mathias midt i afhøringen han vågner først når hans mor og far kommer de er så glade for at se ham i live de tager hjem og næste dag er Søren bange for Mathias
det er Mathias glad for og hele skolen har fået en hel ny inspektør og hun er pæn og lækker Mathias syntes i vertfald DET VAR DEN VILDESTE HISTORIEtilbage