HEY! Det er mig, som har skrevet VILD-bøgerne!

Engang hed jeg BO-BOGUMMISKO og var tit ret STRESSET. Tjek lige de her TRE STRESS-HISTORIER:

 1. HAVDE ALT FOR TRAVLT
  Da jeg var cirka 12 år, havde jeg tit ONDT I HALSEN OG I MAVEN – mest fordi jeg lavede film, skrev, spillede guitar og klaver, sejlede, spillede basketball og en masse andet. Jeg havde ALT FOR TRAVLT med alt det, jeg GERNE VILLE – og derfor følte jeg mig VILDT PRESSET.

  HVORDAN KOM JEG AF MED MIN STRESS?
  Jeg holdt op med at lave så meget i min fritid – SKAR ALT VÆK bortset fra min guitar. Så jeg fik mere tid til bare at HYGGE MIG med mine venner.

 2. FIK BANK I SKOLEN
  Jeg fik også BANK nogle gange – af to store drenge, der ventede på mig på vej hjem fra skole. De stak mig MAVEPUMPERE ... ligesom Malte i VILD FLUGT. De to var jeg rigtig bange for, og det fik jeg også STRESS af.

  HVORDAN KOM JEG AF MED MIN STRESS?
  Et par andre drenge og jeg KLAGEDE OVER DE TO IDIOTER med mave-pumperne til vores lærer – og efter noget tid røg de over på en anden skole. Måske ikke så godt for dem, men en kæmpe lettelse for mig.

 3. DÅRLIG TIL TYSK
  Så var jeg på et tidspunkt også ret dårlig til tysk. Når jeg prøvede at sige noget, svarede min lærer: "Som små pølsestumper i en stor, sort suppe-gryde!" Jeg fattede ikke, hvad hun mente – altså andet end, at jeg var DUM og et KÆMPE KVAJ! Og det gav også en MASSE PRES.

  HVORDAN KOM JEG AF MED MIN STRESS?
  Min tysklærer tog orlov, og vi fik en vikar i stedet. Men jeg BURDE have sagt til hende, at jeg havde det SKIDT MED, AT HUN TALTE SÅDAN. Så havde hun nok talt pænere.